Uskumatu aasta – 2018 kui puhas seiklus!

Uskumatu aasta – 2018 kui puhas seiklus!

Ilmselt on parim aeg nüüd enda jaoks aasta kokku võtta. Kui 2017 oli minu jaoks väga halb aasta, siis eelmise aasta jaanuaris olin kindel – see tuleb minu aasta! Kõik läheb paremini! Meisi Volt, you can do this! “F**k You World!” olin ma enesekindel. Kõik läks muidugi teisiti, kui ma arvasin ning sain kogeda põnevaid seiklusi, uusi tutvusi ning nii head kui halba. Kõik see halb muidugi õpetab ja kasvatab, võtan omaks ja arenen.

Foto: Stella K. Wadowsky

Aasta alguses võtsin vastu uue väljakutse ning uue töökoha. Jaanuaris asusin tööle Catwalki ajakirja ja portaali toimetajana ning võtsin oma peale ka laupäeviti ilmuva ajalehe LP moekülje. See on olnud kõik väga äge ja õige lüke. Oma ajakirja toimetamine on vast olnud minu aasta tipphetkeks ning tunnen, et ajakirjaga koos arenemine on olnud äge saavutus. Veebi olen ma teinud juba kaua, aga sellises portaalis on ka hoopis teine lugejaskond, seega ka see on kõva arenemine. Suvest alates aga toimus ühinemine ja nüüd juhin lisaks Catwalki toimetamisele ka Anne & Stiili veebi.

Moeajakirjanduses tegutsemine on aga teinud minust “moeeksperdi” ning mind pole kunagi varem nii palju teles näha olnud, kui seda oli 2018. aastal. Suure innuga pajatan sellest, mis on hetkel moes ja teemas ning kuidas välja näha veelgi orginaalsem. Või mida ootan moeloomingust või kuidas mulle meeldis moenädalal nähtu. Pole ka probleemi rääkida ilust ja tervisest. Läbi aasta olen saanud jagada soovitusi, kuidas olen kaalust nii palju alla võtnud ja milliseid muudatusi teinud toitumises. M number teksapüksid on jäänud suureks ja poest saan haarata juba mõnda aega XS-i järele. Olen kirjutanud ka sellest blogis (Loe lähemalt SIIT).

Lisaks naudin ma endiselt väga pildistamisi. Minu kaamerasilma ette on jäänud mitmed moe-ja iluüritused ning kaunid inimesed. Portreed, perekonnad ja kaunid outfit’id on minu teema ja jätkan selle kõigega suurima heameelega! Sellega seoses asutasin ma aasta lõpus oma ettevõtte. Seega, olen nüüd ka eee… ärinaine? Ettevõtja! 😀 Misiganes!

Kõigele lisaks oli mul ka põnev stilistikaprojekt. Tegin Tartu Kvartali kaubamaja ajakirja jaoks stilistikat ja see oli väga põnev. Pidin riidesse panema terve perekonna, alustades aktiivsest pisipõnnist ning lõpetades väärika vanaisa ja vanaemaga. Tööpäev Tartus oli nii pikk ja raske, et ma ei jõudnud isegi süüa, aga jällegi superäge ja loomingulist rahuldust pakkuv tööots!

 

Foto: Jaanar Nikker

Tööst ja projektidest räägitud küll, nüüd eraelust. Nii nagu tööga, on ka see mul alati kirev ja action maksimaalne. Aasta algus oli lausa uskumatu ja ma mõtlesin, et hullemaks enam minna ei saa (hahaa, saab küll!), aga need asjad on kenasti rahunenud ja paika loksunud ning tunnen end iga päevaga aina mõnusamalt. Palju on olnud enda sisse vaatamisi ja analüüsimisi. Miks ma tegin nii? Miks ma endast nii mõtlen? Kas see on eluterve? Naised, kes te seda loete – ärge laske palun enda õnne mõjutada kellestki teisest. See on minu kokkuvõte ning analüüsi tulemus, kui olen ise down olnud ja ka vaatlus ümberkaudsete suhete peale. See on ofkoors work in progress ja kergem öelda kui teha, eriti, kui suur armumine läheb pahasti või lähedane sõbranna saab mingi jamaga hakkama. But still, worth the effort!

Foto: Kermo Vahula

Ütlesin seda ka Kanal 2 saatele “Mida toob 2019” (see targutamine küll ei läinud eetrisse) ja ütlen veel – tegelege iseendaga, vaadake enda sisse ja kui need asjad on lahendatud ja endaga rahul oled, siis pole vaja teisi süüdistada, kritiseerida ja õel olla. Kui oled endaga rahulolematu, siis on kerge ka ümberkaudsetele halvasti öelda. Kui aga oled endaga rahu sõlminud ja oma vigadega rahulikult tegelemas, siis pole aega kellegi teisega õel olla.

Foto: Kermo Vahula

Ahjaa! See ütlus, et mida tegid aasta esimestel tundidel vms, seda teed kogu aasta? Mul oli wannabe DJ hetk, kui panin Pärnu kultuuriklubis Tempel enne ametlike diskorite saabumist kaks lugu peale ja sain esimesed naised saali tantsima. Yayy! Ühesõnaga äkki peaks asja lähemalt õppima? Mängisin muusikat ka Tallinna lokaalis Tops, mis oli väga äge kogemus. Ega ma mixida ei oska, pigem selline põnev kogemus avalikus kohas oma muusikamaitset tutvustada. Ja uusaastalubadused? Ma neid ei anna väga, aga eelmisel aastal oli mu soov teha autojuhiload ära ja minna joogasse. Äkki sel aastal õnnestub!

Nizzas

Ja veel! Reisida, reisida, reisida! Eelmisel aastal käisin Londonis ja Nice’is ja mõlemad reisid olid meeldejäävad (Helsingi ja Riia ei lähe väga arvesse mu jaoks)! Reisimine aitab puhata, laiendada silmaringi ja avada oma meeled. Vähemalt kaks reisi aastas on kohustuslik mu jaoks!

2 Replies to “Uskumatu aasta – 2018 kui puhas seiklus!”

  1. See aasta on Sul olnud kui Ameerika mäed ja ometi oled kokkuvõttes välja ujunud. Üks kõige tähtsam osa on saada läbi iseendaga ja sellega tuleb pidevalt tegeleda. Sul on palju andeid, sa oskad enda ümber koondada õigeid inimesi ja kuulata. Kuulamine on tänases ajas üks suurimaid andeid, sest inimestel pole sageli aega teisi kuulata. Seega palju edu uuel aastal.

    1. Aitäh Sulle nende sõnade eest, kallis Stella! Ilma enda ümber olevate heade inimesteta ei oleks ma see, kes täna olen.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga