Olgugi, et oleme jõudmas juuli keskpaika, ei ole päris seda tõelist suve minu jaoks olnud. Kui, siis ainult mõneks hetkeks ja neist parimad möödusid Kihnus juunikuu keskel. Ma tõesti loodan, et vihm lakkab ja lõpuks läheb tõeliselt soojaks.
 Loomulikult olen ma suveks kappi varunud hulga kleite, millega käia rannas, kokteilipeol ja linnapeal ja kõik need kaunitarid ootavad kapis oma korda. Neist esimese sain ma lõpuks välja võtta ja terve päeva mõnuledes kanda.
 Tegemist on eheda vintage kleidiga, mille ilmselt keegi kunagi endale lasknud õmmelda. Värvilised õiekesed ja moekad volangid võitsid kohe mu südame ja ma teadsin, et selle kaunitari seltsis veedan ma veel paljud ilusad suvepäevad.
Hiljuti uudiseid lugedes sain teada, et ilm on tuksis selle suve lõpuni, seega tuleb pakkida kohvrid ning põrutada mõneks ajaks välismaale. Niisiis pakin kõik oma kirevad kleidid ja bikiinid kokku ning asun varsti sõpradega road trip’ile. Loomulikult ei jäta me maha kaameraid ning kindlasti saate siit varsti lugeda, kuidas meil läinud ja kuhu teele asume 😉 Seniks aga head vihmast Eesti suve ja ärgem laskem tujul langeda!