Midagi kevadeks ehk Gerry Weberi päikeseline moe-show

Midagi kevadeks ehk Gerry Weberi päikeseline moe-show

Gerry Weberi esinduskauplusse kogunes 12. aprillil täismaja kliente, staare ja sõpru ning mina pildistasin nad kenasti üles. Moelavale toodi helgemaid teemasid kevadmoest, mis kandjat tõepoolest kaunistavad. Toon neist välja minu lemmikud ja silma jäänud komplektid, millele lõi stilistika Minni Valdmees.
 Värsketele sinistele ja pehmetele toonidele lisab särtsu punane huulepulk
 Tundub, et pükstükki võib ka sel kevadel ja suvel julgelt edasi kanda ning kui muidu olen mina seda natukene peljanud, siis paistab, et see sobib hästi ka kurvikatele daamidele.
 Siin köitis minu pulgu mustritega mängimine.
 Mõnus mereteema ja triibud, millele lisatud pilku püüdma veel punast.
 Selle mantli viiksin ma oma kappi mõtlemata! Ilus naiselik lõige.
 Muusik Kalle Sepp kannab ideaalselt šikid mustrid välja. Kui muidu igapäevaselt ta selline sobitaja ei ole ja riietub nagu klassikaline eesti mees ikka, siis paistab, et ka tema võiks rohkem ägedate värvide ja mustritega mängida. 
 Seksikale business look’ile lisavad värskust ja mängulisust kuldne kott ja sokkidega kingad.
 Ühed minu lemmikud stiilsed naised Eesti moemaastikul sammumas, stilistid Kristina Herodes ja Merit Boeijkens, püüavad oma riietuse ja hea maitsega alati tähelepanu!

 Kurvikas Manona Paris sobis moelavale nagu valatult, kandes välja nii julged värvid kui ägedad mustrid. 
 Sokke ja sandaale mina siiani veel puutunud ei ole, aga vat kui äge näeb välja! Ja need mantlid igas riidekapis olemas olla mõlemad!
Ma usun, et narmastega kleit teeb alati tuju heaks!
 Ja lõppu veel kolm legendi muusikamaastikult!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga