Lühidalt. Kes on Meisi?

Lühidalt. Kes on Meisi?

Tere, olen reporter ning vabakutseline fotograaf Meisi Volt, kes tegutsenud fotograafina juba vast 8 aastat ning reporterina natukene üle kahe aasta. Minu esimene fotoblogi oli MeisiCreations, aga paistab, et sinna ma enam ligi ei saa, seega otsustasin alustada uuelt lehelt. Enamasti pildistan blogi Stellarium jaoks ning vahepeal saab mu galeriisid näha ka Postimehe veergudel.


Harrastan palju ringi liikuda moeüritustel ning naudin nende pildistamist.
Lisaks on oma koha minu südames võitnud purjetamise pildistamine ning tänavatel kondamine ja hetkede tabamine.
Ega muud midagi, asume asja kallale, sest tegelikult meeldib mulle rohkem pildikeeles rääkida kui blogis jutustada 😉

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga