Cover photoshoot: Sandra Ashilevi for Pulss magazine

Cover photoshoot: Sandra Ashilevi for Pulss magazine

 Jah, ma mitte ainult ei kappa mööda üritusi ega kirjuta moeartikleid, vaid ka endiselt pildistan. Suvest jäi kahjuks postitamata see kaunis seeria, mille peategelane laulja ja modell Sandra Ashilevi.

Pildistasin Sandrat päikeselisel suvepäeval, kui õues oli mõnusalt soe. Seeria sündis ajakirja Pulss Tallinn kaaneloo jaoks ning meile mõlemale väga erilises kohas – Tallinna Linnahalli hoone juures. Pildistamise koha valis Sandra ise ning talle meeldib seal aeg-ajalt aega mööda saata. Minul on seal läbi lapsepõlve möödunud mitmed kaunid hetked, ka veel siis, kui mu isa elus oli. Igatahes, tegemist on minu jaoks väga erilise kohaga ja ma loodan, et mingi hetk tehakse hoone korda ja seal saaab samamoodi edasi tšillida nagu praegu – katustel jalutada, piknikku pidada ja ehk ka sõpradega veini juua ning päikeseloojangut imetleda

Sandrat oli pildistada suurepärane! Ta teab, kuidas võtta poose, mis näeb kaamera ees hea välja ning on üldse mõnusa olemisega vahva inimene. Innustusin tema pildistamisest aina rohkem ja rohkem ning pärast kodu poole jalutades oli tunne hea – käes oli ka imeilus kaanepilt, millega minu hing rahule jäi. Pildistamiselt ma ei saa enne ära kõndida, kui olen saanud kätte just need kaadrid, millega ise rahul olen. Muidu oleks justkui tühikäik…

 

Mõningad valikud kaanepiltide kandidaatidest: 

 

Olen avastanud, et mul on portreede pildistamisel kiiks – pildil peavad olema käed. Eriti kui on veel tegemist ilusate ja hoolitsetud kätega, siis ei peata mind miski palumast modellil neid kuhugi kaadrisse sättida 🙂

 

 

Avastasin ühe laheda kangialuse, mis oli varjus, aga kuhu peegeldas ideaalselt nii päikesevalgust, et seal oli piisavalt valgusküllane nii portreede kui täispikkuses kaadrite võtmise jaoks. Kuna mul assistenti peegeldiga kaasas ei olnud, siis tuli kasutada loomulikke olusid ja tundus, et leidsin täpselt õige koha.

 

 

Kaader, mis suvenumbri kaanele läks:

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga