Best PARTY DRESS ever | Minu lemmik peokleit igal aastaajal

Best PARTY DRESS ever | Minu lemmik peokleit igal aastaajal

 Pidude hooaeg on täies hoos ning glämmilainele olen häälestanud end ka mina. Mõni aeg tagasi avastasin täiusliku peokleidi, mis lubab tantsu lüüa nii talvistel tähistamistel kui suvistel terrassisündmustel.  Olen peljanud musta värvi ja lohvakaid riideid, kuid nüüd tunnen, et just seda on mul vaja. Minu riidekappi on viimasel ajal seigelnud nii lohvakas dressipluus, kui see must t-särgi kõikega pidulik peokleit.

Nagu ka varasemalt olen kirjutanud, avastasin enda jaoks Tallinnas Pärnu maanteel asuva Itaalia brändikaupaude poekese Margaret, mis pakub suures valikus erinevaid kleidikesi. Enamasti saavad oma isu rahuldatud edevama maitse pooldajad, aga ei jää jänni ka kontorimoe ja lihtsate lõigete austajad. Tutvu poes pakutavaga nende veebilehel.

Minu kappi rändas seekord musta värvi lohvakas t-särgi lõikega Isabelle Blanche lühike kleidike. Et ta veel eriti vaba seljas välja näeks, valisin selga M numbri. Pean tõdema, et tegemist on minu viimase aja ühe ägedaima valikuga, sest sillerdavate pärlitega kaunistatud rõivas on ideaalne üle põlve ulatuvate mustade nahksete saabastega ja võrksukkadega talvistel pidudel või suvel madalate kingakestega mööda terrassiüritusi seigeldes. Korraliku jumestuse ja särava huulepulgaga ei pea ma muretsema, et must värv liiga kahvatuks teeks. Läikiv kangas lisab sportlikule lõikele veel ekstra doosi pidulikkust.

Meie sügisesele pildistamisele Gretega mu kodulinnas Pärnus sobitasin juurde sama brändi sametist kuldsete litritega sooja dressipluusi, võrksukad ning nahast kuldse Kadri Kruusi käekotikese. Lakksaapad tõi mulle ema reisilt Leedust. Kogu komplekt on ühtaegu pidulik ja väääga mugav.

Pildiseeria eest võlgnen suure tänu oma lapsepõlvesõbrannast fotograafile Grete Ulman-Kantile, kes on tõeliselt loomingulise silma ja meelega ning oskab oskuslikult ümber käia lainurgast objektiiviga. Soovitan tema loominguga tutvuda Facebookis.

 

 

 

 

Esimest korda rakendasin moekat kleidikest Disco Tallinna peol jalga keerutades ning teine kord tutvustasin talle punast vaipa PÖFFi moeüritusel Kultuurikatlas, saatmas kaunis sõbranna Triin Tammert, kellega tutvusin Postimehes tööl olles.

FOTOD: Grete Ulman-Kant ja Erlend Štaub

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga